Muusikapedagoog Edvin Lips sai maineka tunnustuse osaliseks

Piret Saul-Gorodilov
Copy
Kultuurkapitali pedagoogi tunnustuspreemia laureaadid koos haridusminister Liina Kersnaga. Edvin Lips on tagumises reas kesksel kohal.
Kultuurkapitali pedagoogi tunnustuspreemia laureaadid koos haridusminister Liina Kersnaga. Edvin Lips on tagumises reas kesksel kohal. Foto: Kultuurkapital

Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapital ja Eesti Muusikakoolide Liit andsid laupäeval rahvusooper Estonia sinises saalis üle tunnustuspreemiad Eesti parimatele muusikaõpetajatele ning ühtlasi tuli tunnustus Lääne-Virumaale.

Sihtkapitali esimehe Marje Lohuaru sõnul lisab praegune pandeemia õpetajatele veel erilisemaid väljakutseid uute lahenduste leidmiseks. "Muusikaõpetus on väga rikas õppeaine, ja kui õpetaja suudab kriisiolukorras hoida õpilasi muusika juures ja innustada neid jätkama professionaalsete muusikutena, siis on see hindamatu ja väga suure väärtusega töö kogu Eesti muusikaelule. Meie õpetajad on muutunud olukorras fantastiliselt hästi hakkama saanud. Suur tänu teile selle pühendumise eest," rääkis Lohuaru.

Lääne-Virumaa kultuurkapitali pedagoogi tunnustuspreemia laureaadiks osutus Rakvere muusikakooli puhkpilli- ja Kadrina kunstidekooli saksofoniõpetaja Edvin Lips. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles