Nädalavahetusel tuleb kuni 17 soojakraadi

Copy
Algaval nädalal on oodata hoovihma.
Algaval nädalal on oodata hoovihma. Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi ulatuvad lähipäevil õhusooja maksimumid kuni 17 kraadini. Suve siiski tagasi tulemas ei ole – ööl vastu laupäeva võib temperatuur langeda nullini ning kogu nädalavahetuse vältel võib sadada hoovihma.

Laupäeva öösel on sisemaal laialdaselt selge ilm. Rannikualadel on pilvisem ja kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 1–6 m/s, rannikualadel põhja- ja loodetuul 5–11 m/s. Õhutemperatuur on sisemaal vahemikus 0 kuni 5 kraadi, maapinnal tuleb kuni –3 kraadi, rannikul on kuni 12 kraadi sooja. 

Peipsi järvel puhub lääne- ja loodetuul 3–8 m/s ning lainekõrgus on 0,3–0,7 meetrit. Võib sadada hoovihma ja nähtavus on enamasti hea. Sooja on 8–10 kraadi. 

Laupäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 3–8, puhanguti kuni 11 m/s. Sooja on 12–16 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese pilvisusega ilm. Hommiku poole ööd põhja poolt pilvisus tiheneb ja kohati sajab vihma. Puhub loode- ja põhjatuul 2–7, põhjarannikul puhanguti kuni12 m/s. Sooja on 2–7 kraadi, maapinnal on temperatuur 0 kraadi ümber, rannikul on kuni 12 kraadi sooja.

Pühapäeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, saju tõenäosus on suurem Eesti kirdeosas. Puhub loode- ja põhjatuul 3–9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 11–16 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Rannikul võib kohati hoovihma sadada. Puhub põhjakaare tuul 1–7 m/s. Sisemaal on sooja 2–7 kraadi, maapinnal on 0 kraadi ümber, rannikul on sooja kuni 12 kraadi.

Esmaspäeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub põhjakaare tuul 2–7 m/s. Sooja on 11–16 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles