Neljapäev tuleb palav, nädala lõpp veidi jahedam

Copy
Nurmenukud looduses.
Nurmenukud looduses. Foto: Rainar Kurbel

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb neljapäeval kuni 25 kraadi sooja, nädala lõpus läheb aga senisest veidi jahedamaks. 

Neljapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, hommikuks pöördub edelasse ja puhub 2–8 m/s. Sooja on 6–11, rannikul kuni 14 kraadi. Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s ja laine kõrgus on kuni 0,5 meetrit. Ilm on sajuta ja nähtavus on hea. Sooja on 14–16 kraadi. 

Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3–9, puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 19–25, rannikul paiguti 15 kraadi, pärastlõunal Loode-Eestist alates õhutemperatuur pikkamööda langeb.

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub valdavalt loode- ja põhjatuul 3–9, hommikuks pöördub Lääne-Eesti saartel ja rannikul lõunakaarde puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 5–10, rannikul ja Kagu-Eestis kohati kuni 12 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Õhtul lääne poolt alates sadu ja pilved hõrenevad. Tuul pöördub saartelt alates läände ja loodesse ning tugevneb 5–12, puhanguti kuni 19 m/s. Sooja on 12–17 kraadi, Kagu-Eestis kuni 19 kraadi, pärastlõunal aga temperatuur langeb.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub loodetuul 5–11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 3–9 kraadi, maapinna lähedal võib langeda 0 kraadi ümbrusse

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 5–11, puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 10–16 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles