Vihula mõisa peakokk avaldab parima hernesupi saladuse

Kärt Devaney
Copy
Indrek Tiisk soovitab supiteo kindlasti ette võtta.
Indrek Tiisk soovitab supiteo kindlasti ette võtta. Foto: Marianne Loorents

Vastlapäeva lähenedes ahvatlevad lettidel harjumuspäraselt punnispõsksed vastlakuklid, menüüsse lisatakse hernesupp ning peetakse pöialt, et kelgusõiduks sobivat ilma peaks. Mis aga vastlasupi keetmisesse puutub, ei ole keeruline ka ise korralik kõhutäis valmis teha.

Vihula mõisa peakokk Indrek Tiisk jagas selleks puhuks nõuandeid otse köögist supipoti tagant ja julgustas kindlasti proovima.

«Seekordne supp valmis veel meie ajutises köögis, peamaja köök on renoveerimisel ja oleme oma köögi hetkel kõrtsituppa püsti pannud,» sõnas

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles