Noorte suusasarjast etapivõit ja üks üldesikoht

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV ja Swedbanki noorte suusasarja võitja  Raido Ränkel.
ETV ja Swedbanki noorte suusasarja võitja Raido Ränkel. Foto: Arvet Mägi

ETV ja Swedbanki noorte suusasarja 14. hooaeg lõppes viienda etapiga Haanjas, kus olid kavas vabatehnikas lühidistantsid.

Lääne-Virumaa suusanoortest võitis N12 vanuseklassis esikoha Rakke spordiklubi suusataja Mairis Õispuu, M15 klassis sai kolmanda koha Mathjas Veeremaa Tamsalu AO suusaklubist, tema klubikaaslane Marek Sikk oli kolmas M16 klassis.

Angelis Palm Sõmeru spordiklubist oli neljas N15 vanuseklassis. Viienda koha said Alar Ervin (Rakvere RG) M16 klassis ja Kelli Floren (Jaak Mae SUKO) N20 klassis, esikuuikusse suusatas veel N18 klassis Kai Põldoja (Tamsalu AO SUKL).

Noortesarja viie etapi kokkuvõttes võttis läänevirulastest üldvõidu M20 klassis võistelnud Sõmeru suusataja Raido Ränkel (Saku SUKL), teise koha said oma vanuseklassides Mairis Õispuu, Angelis Palm ja Kai Põldoja, kolmanda Mathjas Veeremaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles