Rakveres on alanud torutööde järgne tänavate asfalteerimine

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimistööd Rakveres Tallinna tänaval
Asfalteerimistööd Rakveres Tallinna tänaval Foto: Hilje Pakkanen

Täna paigaldas tööde teostaja Viimsi Keevitus AS asfalti Tallinna tänavale, nädala algul said asfaltkatte Koidula tänav ja Vabaduse-Koidula-Tuleviku tänava ringristimik. Asfalteerimistöödeks käivad ettevalmistavad freesimistööd Rohuaia ja Posti tänaval.

Linnavolikogu andis linnavalitsusele nõusoleku tänavate ja kõnniteede remondi täiendavate investeeringute tegemiseks 33 351 eurot. "Selle täiendava raha eest tehakse remonditöid Rohuaia, Koidula, Posti ja Jakobsoni tänavatel suuremas mahus kui torutööde järgne teeparandus otseselt nõuaks," ütles Rakvere abilinnapea Allar Aron.

Allar Aroni sõnul lähevad linnas nädala pärast lahti veelgi tihedamad asfalteerimistööd, kuna üks suur osa vee- ja kanalisatsioonitrasse on maha pandud ning nende survekatsetused ja muud vajalikud kontrollimised tehtud.

"Tihti on tegemist pikkade trassilõikudega, kus torud vajavad väljavahetamist, seejärel kontrollimist ning alles seejärel saab asuda tänavaid asfalteerima. Täname kõiki liiklejaid ja elanikke mõistva suhtumise eest. Tundkem rõõmu, et saame korras trassid ja elanikud puhta joogivee," lisas abilinnapea.

Tagasi üles