Kiri: Kukerpillid ei pea võimalikuks Vergis esineda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ike Volkov.
Ike Volkov. Foto: Toomas Huik.

Juba pool aastat tagasi panime kinni esinemise Vergi sadamas. Suvine meri, purjekad, armas kant, kus mitmel meist juured. Parimad mälestused Altjalt, Palmsest ja Käsmust ...


Vahepeal kaubeldi meid mitmele tasuvamale peole, ent Vergi sadamakapteniga konsulteerides ütlesime need ära.

Võimendus tellitud, transport broneeritud, õhtu kodulehtedel ammu üleval, lapselapse sünnipäev edasi lükatud, tuttavatel soengud tehtud, sugulastel pirukaski küpsetatud. Seetõttu oli ka meiepoolne arve soodustingimustel.

Ja siis mingi meesterahva pahur telefonikõne: “Me ei kavatse enam peale maksta, lõpetame värgi ära.”

Olin imestunud: sadamakapten, kellega lepingu tegime, oli kena häälega naisterahvas. Ja meile pole küll keegi peale maksnud – kahjuks oleme seni alati arvestanud korraldajate aususe ja sõnapidamisega ega taotle ettemaksu või garantiisid.

Siiani on pidu kodulehel üleval, sadamakapten vaikib häbelikult ja meie ei saa kahjuks esinemistele peale maksta.

Mäng on meie töö, mis on seotud kuludega, mis on pool aastat tagasi reserveeritud ja korduvalt üle räägitud. Esinejad ei saa äpardunud meelelahutusärimeeste luhtaläinud katsetuste eest vastutada. Aga kohtusse ikka ei lähe. Kuigi ükskord ju võiks, lausa peaks.

On kahetsusväärne, et taolised intsidendid kipuvad korduma; meil on neid sel aastal olnud kaks, kogu 38aastase karjääri jooksul vist viis.

Ja kurvastavalt kaks viimast just Lahemaal, üks neist Vergi sadamas!

Seega teatame, et ansambel Kukerpillid ei pea võimalikuks esineda laupäeval, 24. juulil Vergi sadamas.

Kukerpillide nimel
Ike Volkov

Kommentaar

Ansambel Kukerpillide kontsert jääb ära seoses uue operaatorettevõttega Vergi sadamas.

Uus ettevõte ei soovinud antud kontserti korraldada. Selle asemel esineb Vergi sadamas laupäeval, 24. juulil ansambel Wesen­bergh ja üritus on külastajatele tasuta.


Vabandame inimeste ees, kes olid kontserdiga arvestanud.

Eva Vask
Vergi sadamakapten
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles