Video: Rapla korvpallur ülbitses pärast võitu papist Paistega

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Devin Brooks.
Devin Brooks. Foto: Tairo Lutter

Pärast esmaspäevast korvpallilahingut Kastani Arenal jäi ilmselt mõnel AVIS Rapla korvpalluril võidust BC Rakvere Tarva üle väheks.
 

Rapla meeskonna mängujuht Devin Brooks otsustas ostukeskuses Mario Paiste papist kuju juures ülbitsema hakata. Brooks küsis pappmehelt, kuidas ta ennast pärast kaotust tunneb. "Ei tunne hästi? Ta on üpris ärritunud, et kaotas," võidurõõmutses Rapla leegionär.

Veel kasutas ta kõnepruugis väljendeid, mis kirjamusta ei kannata.

Rapla korvpalliklubi tegevjuht Jaak Karp selgitas, et kindlasti ei ole tegemist klubi seisukohaga. "See oli üks ütlemata rumal tegu. Seda on raske selgitada. Video sõnum kindlasti ei ole see, mida meie nii Mario Paistest, Rakvere klubist kui fännidest arvame. See on ülimalt kahetsusväärne," kõneles Karp. "Tegelikult ju Mario Paiste, nagu teisedki Tarva mängijad, andis endast parima võistkonna nimel ja ei teinud midagi valesti. Paiste ei väärinud mingil moel sellist sõnumit."

Klubi tegevjuht on sõnaka mängumehega videost rääkinud. "Nüüd ta loomulikult kahetseb seda. Eks ta arvas, et tegi tobedat nalja. Usun, et seal mingisugust viha Paiste vastu ei ole. Ta ei osanud arvestada, et see rumal nali nii inetuks ja avalikuks võib minna," tõdes Karp.

Seda, mida rumal tegu Devin Brooksile kaasa toob, Karp veel öelda ei osanud. "Eelkõige saame kinnitada, et mõistame sellise ebasportliku käitumise hukka. Eks Brooks ise vabandab nii Mario, kui klubi ja fännide ees. Ise vabandame ka, et meie mängija sellise rumalusega hakkama sai. Kahju, et nii läks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles