Rakenduskõrgkooli võistkond sai ärinduserialade kutsemeistrivõistlusel teise koha

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärinduserialade kutsemeistrivõistlus.
Ärinduserialade kutsemeistrivõistlus. Foto: Heikki Eljas

Teisipäeval Tallinna majanduskoolis toimunud ärinduse eriala kutsemeistrivõistlusel Äripäevad 2016 võttis teise koha Lääne-Viru rakenduskõrgkooli võistkond koosseisus Tiia Reinik, Sandra Meristu, Samuel Põldaru ja Anne-Marie Suomalainen.

Kutsevõistlus koosnes kahest osast: teoreetiliste teadmiste testist ja ASi Ragn-Sells koostatud praktilisest ülesandest, kus õppureil tuli leida tekstiili- ja paberitööstuses jäätmena tekkivatele papipoolidele uudne rakendus.

Võistluse peakohtuniku ja ASi Ragn-Sells müügijuhi Ott Alemaa sõnul oli võistlusülesanne väga realistlik ning papipoolide käitlus vajabki tegelikkuses lahendust.

“Jäätmealane probleem oli meie poolt juba ette antud, kuid võistkonnad esitlesid seda ka enda probleemipüstitusena. Siin oleksime oodanud pigem ühiskonna valupunktide ja võimaluste tunnetamist ning loomingulisemat lähenemist. Üldiselt saadi siiski ülesandega kenasti hakkama ja genereeritud äriideed on edasiarenduse korral reaalselt rakendatavad,” kirjeldas Alemaa võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles