Andres Sõber plaanib kilosid kaotada

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallitreener Andres Sõber.
Korvpallitreener Andres Sõber. Foto: Meelis Meilbaum

Kogukas korvpallitreener Andres Sõber ei ole kunagi arvanud, et peaks trimmis ja traksis välja nägema. Aga Postimehele antud intervjuus lubas ta ennast sel suvel muuta.

Kehakaalu alandamise käsilevõtmise peapõhjus peitub Sõbra sõnul selles, et kuna eelmisel kuul täitus tal 60 eluaastat ja kümme aastat Tarva eesotsas, siis on paras aeg hakata rohkem mõtlema ka iseendale. Paarkümmend kilo soovib ta sügiseks alla võtta. Aga mitte lehti närides või moodsate imedieetidega. Pigem kõike mõõdukalt tehes: ujuda päevas pool kilomeetrit, kõndida rohkem, süüa vähem rasvast toitu.

“Kujutan ette, et kui ma kossutreener ei oleks, ei oleks kellelgi mu kaaluga probleeme – peale mu perearsti ja minu,” lausus Sõber Postimehele. Ta avaldas lootust, et senisest märksa väiksem kehakaal avaldab positiivset mõju tema edasistele tegemistele. “Kui olen füüsiliselt parem ja tugevam, teen ka paremaid otsuseid,” oletas Sõber. “Mängu juhtides pead ise erk olema.” Mis siis, et seni on ta suutnud vastastele muljet avaldada ka pehmelt öeldes mitte just kõige saledama figuuriga. “Olen pinnuks silmas paljudele, eriti neile, kes kaotavad: kuidas saab sellise kehakaaluga üldse nii hästi asju ajada,” rääkis Tarva peatreener ajalehele.

Virumaa Teatajale ütles Sõber, et püüab kaalul kogu aeg silma peal hoida, kuid suuremat dieeditamist siiski ette ei võta. “Eks ma ikka üritan natuke, aga mingi eriline värk see ei ole. Mingit plaani ma ei pea. Rahulikult.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles