Lepatriinu pakub kelmikaid lasteriideid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Kaasik tahab Lepatriinu Lastekaupades pakkuda rõõmsavärvilisi rõivaid poistele ja tüdrukutele.
Sigrid Kaasik tahab Lepatriinu Lastekaupades pakkuda rõõmsavärvilisi rõivaid poistele ja tüdrukutele. Foto: Meelis Meilbaum

Rakveres Tallinna tänaval õigeusu kiriku vastas on pea kuu aega tegutsenud Lepatriinu Lastekaubad. Tegemist on väikese pereettevõttega, mille lõid elukaaslased Sigrid Kaasik ja Oliver Toomel.

“Elame Läsna külas. Ümbruskonnas vabu töökohti ei olnud. Nii tekkis mõte, et kuna olen õppinud kaubandust ja samuti lasteaiaõpetajaks, ühendada need kaks asja lasteriiete kaupluse näol. Omanikuks on mu elukaaslane ja tema ettevõte Toomel Grupp OÜ, kes taotles poe avamiseks toetust töötukassa kaudu,” rääkis Sigrid Kaasik. “Ja Lepatriinu nimi tundus sobilik, sest lastele ju lepatriinud meeldivad.”

Lasteriided tellib Kaasik Inglismaalt hulgiladudest. “Kaupa valin selle järgi, mis lastele huvi pakub, näiteks Põrsas Peppa piltidega asjad on väga minevad,” märkis müüjanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles