Sädeluse taga on peidus palju vabatahtlikku tööd

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiidusõnadega sel õhtul kitsi ei oldud. Arenduskeskuse konsultant Katrin Põllu (paremalt) ja õhtujuht Margus Grosnõi andsid MTÜ Johanna esindajale Ülle Allikale üle tunnuskirja tehtud töö eest.
Kiidusõnadega sel õhtul kitsi ei oldud. Arenduskeskuse konsultant Katrin Põllu (paremalt) ja õhtujuht Margus Grosnõi andsid MTÜ Johanna esindajale Ülle Allikale üle tunnuskirja tehtud töö eest. Foto: Marianne Loorents

Neljapäeva õhtul anti Aqva konverentsi­keskuses aplausi saatel üle 2016. aasta sädeinimese ja -organisatsiooni tiitel, tunnustamaks tublit tööd.

Lääne-Viru arenduskeskus tunnustas sädeinimese tiitliga Anneli Mikiveri, kes on naiskodukaitse Viru ringkonna liige. Laureaadi puhul toodi välja, et tema eestvedamisel taasasutati Väike-Maarjasse naiskodukaitse jaoskond, mida Mikiver 2014. aastast juhib.

Anneli Mikiveri juhtimisel on hakatud süsteemselt talletama naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna ajalugu kohalikus muuseumis ja korraldama koristustalguid Väike-Maarja jaoskonna esimese esinaise Elsa Kotli kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles