Sõber ei anna alla

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarval on mitu meeskonna vedajat. Peatreenerina jätkab Andres Sõber, kes annab võimaluse ka abitreener Madis Putkole.
Tarval on mitu meeskonna vedajat. Peatreenerina jätkab Andres Sõber, kes annab võimaluse ka abitreener Madis Putkole. Foto: Tairo Lutter / Postimees

​Üle kümne aasta siinset rahvast rõõmustanud ja Eesti vägevamaid kiusanud Rakvere korvpalliklubi Tarvas sipleb tänavu raskustes, kuid treenerid üritavad nina pinnal hoida.

Raha on vähe, sponsorlepingud kuivavad kokku, maksuamet tahab oma. Sponsoriks saadi juurde küll Palmse Metall, kuid Rakvere lihakombinaadi juht Teet Soorm, keda tunti suure korvpallitoetajana, sunniti oma ametist lahkuma ning keegi ei tea, mis edasi saab.

Eelmisel nädalal lahkus meeskonnast üks tugevamaid tegijaid Timo Eichfuss, laupäevast kohtumist Tartu vastu, kus saadi ligi 50-punktiline kaotus, vedas Andres Sõbra asemel abitreener Madis Putko. Postimehes ilmus pikk artikkel, kus nii publikut kui ka ettevõtjaid kutsuti üles Tarvast toetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles