Tudu kandis juhtus ränk liiklusõnnetus, hukkus 34-aastane mees

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel kella ühe ajal juhtus üliraske liiklusõnnetus Vinni vallas, kolm kilomeetrit pärast Tudu Kaukvere külas. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Peugeot Rakverest Tudulinna suunas. Rakvere-Rannapungerja tee 44. kilomeetril  kaotas sõidukijuht vasakkurvis auto üle kontrolli, sõiduk libises ning paiskus teelt välja.

Autos viibis neli meest, kes kõik olid joobes. Neist üks, 34-aastane mees, suri sündmuskohal. Üks autos viibinutest, 34-aastane mees, toimetati haiglasse, kuid tema vigastused ei ole eluohtlikud. 33-aastane ja 43-aastane mees liiklusõnnetuses viga ei saanud.

Politsei andmetel tuli seltskond Rakverest.

Hetkel on veel selgitamisel, kes meestest sõidukit juhtis.

Idaprefektuuri operatiivjuht Sergei Andrejev tuletab meelde, et joobes juht seab ohtu nii iseenda kui ka teised liiklejad. „Juht peab oskama oma sõiduoskust adekvaatselt hinnata. Pärast alkoholi tarvitamist rooli istumine toob kaasa liigse enesekindluse ning tähelepanematuse, mis toob traagilisi tagajärgi,“ lisas Andrejev.

Kõik sündmuse täpsemad asjaolud, nagu sõiduki kiirus ja turvavarustuse kasutamine, selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Sealsamas Kaukveres juhtus avarii ka kolm tundi varem, kella kümne paiku pühapäeva õhtul, mil sõiduauto libeduse tõttu kraavi sõitis. Selles õnnetuses keegi kannatada ei saanud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles