Avarii teinud purjus autojuht lõpetas kraavis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval määras Viru maakohus 16 päeva aresti 32aastasele Margole, kes eelmise aasta lõpus põhjustas alkoholijoobes olles kaks liiklusõnnetust.


Mullu 18. detsembril pruukis Margo Rakveres ohtralt õlut ja istus seejärel Volkswageni rooli, et sõita Muuga külla venna juurde. Seda hoolimata asjaolust, et tal mootorsõiduki juhtimisõigus puudus.

Vennaga trimpas Margo pool liitrit viina ja asus tagasiteele. Kõrvalteelt peateele sõites riivas ta seal liikunud sõiduautot Opel. See vahejuhtum meest ei peatanud.

Opeli juht teatas juhtunust politseile ja asus Volkswagenit jälitama, kuid pidi selle liiga suureks muutunud kiiruse tõttu katkestama.

Uhkes üksilduses kulges roolijoodiku tee kümmekond minutit. Siis kaotas Margo auto üle kontrolli, sõitis teelt välja ja auto rullus korduvalt üle katuse.

Rakvere politseijaoskonnas tuvastati mehel alkoholijoove ja alustati väärteomenetlust.

“Politsei palub jätkuvalt lähedastel keelata alkoholi pruukinud inimesel rooli istuda,” sõnas Rakvere politseijaoskonna juht Lembit Kalda. “Liikluses seavad roolijoodikud ohtu nii enda kui ka teiste liiklejate elu ja tervise, sageli põhjustavad traagilisi liiklusõnnetusi.”

Politsei kutsub inimesi üles teatama liikluses kahtlaselt käituvatest sõidukijuhtidest ning loodab, et selline koostöö aitab ka edaspidi korrarikkujaid tabada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles