Uudeküla hokimehed krooniti meistriks

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samad mehed, kes HK Uudeküla Pätsis meistritiitli võitsid, on maakonna meistrivõistluste ajal erinevatesse tiimidesse jagatud ning madistavad omavahel.
Samad mehed, kes HK Uudeküla Pätsis meistritiitli võitsid, on maakonna meistrivõistluste ajal erinevatesse tiimidesse jagatud ning madistavad omavahel. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti loodusliku jää liigas kohtusid HK Uudeküla Pätsi meeskond ning Pärnu. Mõlemal sihiks kuldmedal ning meistritiitel. Väravaterohkes mängus spurtisid Uudeküla mehed eest, pärnakad järele.

Õnneks suutsid läänevirulased lõpuni edu hoida ning võitsid Pärnu meeskonda otsustavas kohtumises 6:5.

Viljandis tehisjääl toimunud loodusliku jää liiga viimasel etapil viis Peeter Keivabu juba neljandal minutil HK Uudeküla Pätsi juhtima. Seitsmendal minutil viskas värava Tiit Lääne. 3:0 ette läks Uudeküla juba 13. minutil, kui täpne oli Kaspar Peek. Minut hiljem virutas ta taas litri pärnakate väravasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles