Statoili jaamad saavad Circle K värvidesse sügiseks

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoil. Pilt on illustratiivne.
Statoil. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Statoili teenindusjaamad võtavad uue, ühe maailma suurima mugavuspoodide ja teenindusjaamade keti Circle K kaubamärgi kasutusele suve jooksul kõikjal Eestis.

"Oleme soovinud teha nimevahetuse kliendile võimalikult sujuvaks – poolteist aastat tagasi alustasime teavitusega, aasta tagasi muutsime ärinime, kaks kuud tagasi avasime põhjalikult uuenenud Circle K Märjamaa teenindusjaama ning märtsi lõpus testisime kaubamärgi vahetamist Linnahalli ja Petrooleumi teenindusjaamades," märkis Circle K Eesti peadirektor Kai Realo.

"Nüüd, kevadest sügiseni algab aga suurem nimevahetus, liigume tempos keskmiselt 3-4 teenindusjaama uuendust nädalas, esimesed kolm teenindusjaama on Tallinnas juba valmis," lisas ta.

Skandinaavias algas Statoili kaubamärgi alla kuuluvate teenindusjaamade üleminek uuele globaalsele kaubamärgile Circle K juba möödunud aasta mais. (BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles