Mootoriõlid ja määrdeained koondusid butiiki

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oilshopi pidajad Marek Fjodorov (vasakul) ja Janek Kronberg.
Oilshopi pidajad Marek Fjodorov (vasakul) ja Janek Kronberg. Foto: Meelis Meilbaum

Rakveres aadressil Pikk tänav 2 (Pika ja Tallinna tänava nurgal, sissepääs hoovi poolt) on avatud uus õlipood, kust autoomanikud saavad oma sõidukile vajalikke vahendeid soetada. Oilshopi pidajad ise märgivad, et soovisid sisekujunduses raamidest välja astuda ning luua keskkonna, kus varuosasid tellima tulev klient end muhedalt tunneb. “Tahtsime, et see ei oleks ainult pood, vaid butiik, kuhu klient tuleb, istub, tellib varuosad ja saab ennast samal ajal mõnusalt tunda. Tahtsime standarditest välja minna,” rääkis Janek Kronberg Oilshopist.

Sisekujunduse mõtlesid Oilshopi mehed ise välja ja tegid selle ise ka teoks. Nii on lahti lõigatud ja üle värvitud õlivaatidest valmistatud riiulid, valgustid ja toolid. Nurgas seisab infovoldikute laud – 1940ndate Saksa õlivaat, teine selline on kaupluse ukse ees ja täidab tuhatoosi ülesannet.

Kolme kuu eest tegi AllForCars OÜ õlide ja määrdeainete e-poe oilshop.ee. “Toome õlisid ise maale ning Rakvere turgu ja hindasid vaadates otsustasime teha e-poele lisaks ka poepinna, kus hea hinnaga õlisid ja määrdeaineid pakkuda. Näeme, et potentsiaali ja turgu on,” märkis Kronberg. “Põhirõhk jääb meil siiski e-kaubandusele, aga kohapealt saab osta kõike vajalikku oma autole.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles