Esimene Rakvere linnapea kandidaat on selgunud

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja aasta tagused valimised võitis Rakveres IRL ning Marko Torm (vasakul) oli sunnitud valimisteõhtul IRL-i esinumbrit Mihkel Juhkamit võidu puhul õnnitlema.
Nelja aasta tagused valimised võitis Rakveres IRL ning Marko Torm (vasakul) oli sunnitud valimisteõhtul IRL-i esinumbrit Mihkel Juhkamit võidu puhul õnnitlema. Foto: Meelis Meilbaum

Esimesena käis oma kandidaadi Rakvere linnapea kohale välja reformierakond, kes pakub sellele ametikohale maavanemat ning omaaegset Rakvere abilinnapead ja linnavolikogu esimeest Marko Tormi.

“Ma olen tänulik selle usalduse eest ja lähen oma meeskonnaga valimisi võitma, et anda maksimaalne panus Rakvere linna arengusse. Minu süda tuksub Rakverega ühte rütmi, ja energia ning tahe, mida näen meie meeskonnast peegeldumas, on see, mis tõeliselt innustab. Suuri asju ja head tulemust tehakse ikka ühiselt, mitte üksi,” rääkis Marko Torm.

Järgmisena peaks oma linnapeakandidaadi avalikustama keskerakond, erakonna maakonnaorganisatsiooni juhatuse liikme Urmas Lahe sõnul tehakse seda teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles