Reformierakond tutvustas kava ja jagas kandidaatidele nippe

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres peatuse teinud reformierakonna kampaaniabussi juures pakuti pannkooke ja arutleti tuleviku üle. Kohapealsest küsitlusest selgus, et linlasi kõnetavad muu hulgas kergliiklusteed.
Rakveres peatuse teinud reformierakonna kampaaniabussi juures pakuti pannkooke ja arutleti tuleviku üle. Kohapealsest küsitlusest selgus, et linlasi kõnetavad muu hulgas kergliiklusteed. Foto: Meelis Meilbaum

Üleeile kogunesid Rakveres Aqva konverentsikeskuses reformierakonna nimekirjas kohalikku volikokku kandideerijad.

Kohtumise juhatas sisse erakonna juht Hanno Pevkur, kelle järel kuulati linnapeakandidaat Marko Tormi mõtteid järgmise nelja aasta ­Rakvere valitsemise kavast ja prioriteetidest ning saadi lõpetuseks ettevõtjalt Roman Kusmalt nippe, ­kuidas kampaaniat teha ja hääli koguda.

Hanno Pevkur ütles, et eelseisvatel valimistel on reformierakond esindatud oma nimekirjaga üle riigi 54 omavalitsuses. Tema sõnul ei vasta see tulemus ootustele. Lääne-Virumaal koges erakond tuntavamat tagasilööki Kundas, Kadrinas ja Rakvere vallas, kus eraldi nimekirjaga väljas ei olda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles