Kummikud jalga: neljapäev tuleb lörtsisajune

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval võib sadada nii lund kui ka lörtsi.
Neljapäeval võib sadada nii lund kui ka lörtsi. Foto: Marianne Loorents

Neljapäeva öösel on oodata pilves ilma. Sajab lund ja lörtsi, saartel ja läänerannikul peamiselt vihma. Puhub kagutuul 6–12, puhanguti 15, rannikul 18–23 m/s, hommikuks annab järele ning pöördub saartel läände ja loodesse. Õhutemperatuur on jääb vahemikku -3 kuni +1, Eesti lääneservas +2 kuni +6 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagutuul 9–14, puhanguti 18–20 m/s. Laine kõrgus on 1,5–2,3 meetrit. Sajab lund ja lörtsi, nähtavus on halb. Külma tuleb 1–2 kraadi.

Neljapäeva päeval püsib pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, lääne ja lõuna pool ka vihma. Päeva jooksul sadu harveneb. Puhub kagutuul 5–11, rannikul puhanguti 14–17 m/s, lääne poolt alates pöördub läände ja loodesse, õhtul põhja ja nõrgeneb. Õhutemperatuur jääb vahemikku -1 kuni +3, läänerannikul +4 kuni +8 kraadi.

Peipsi järvel puhub kagutuul 7–12, puhanguti 15 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Laine kõrgus on 1–1,6 meetrit. Sajab lund ja lörtsi ning nähtavus on halb. Õhutemperatuur jääb vahemikku -1 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles