Tarvas võitis kodusaalis napilt Raplat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Reedel olid Rakvere spordihallis hooajaeelses sõprusmängus vastamisi kohalik Tarvas ja mullu Eesti meistriliigas põhiturniiri kuuenda kohaga ning pääsuga play-offi kenasti kanda kinnitanud Piimameister Otto/Rapla. Kolmanda veerandaja keskel kümnepunktilises eduseisus olnud kodumeeskond võttis lõppuks raske 81:79 (43:39) võidu.
 

Kristjan Rinaldo viskas võitjatele 19, Kaspars Cipruss 14 (lisaks 12 lauapalli, 7 viga mängijale), Reinar Hallik 12 ja Janis Vahter 11 punkti. Rapla edukamatena tõid Sven Kaldre 16 ning Rait-Riivo Laane ja Allar Raul Antson võrdselt 10 punkti.

Tarva algviisikus saatis peatreener Andres Sõber platsile seekord Martin Dorbeki, Valmo Kriisa, Allan Ehte, Janis Vahteri ja Reinar Halliku. Rapla poolt vastas nende juhendaja Indrek Ruut viisikuga Rait-Riivo Laane, Janar Soo, Heigo Erm, Andre Pärn ja Raido Ringmets. Kokku oli külalistel seekord kaasas 16 mängumeest, kellest väljakul käis kuraditosin (noorim neist 1994. aastal sündinud Hendrik Ruut).

Rakvere meeskonnas jagus mänguaega kõigile tosinale protokolli kantud mängijale. Lisaks eelpool nimetatutele käisid "põllul" veel Timo Oja, Viljar Veski, Rainer Pastimäe, Joonas Vaino ja Oskar Tammiste.

"Rapla meeskonnale tuleb anda au - väga head ja teravad poisid," tunnustas Tarva peatreener Andres Sõber vastaseid. "Arvasin kohe, et meil tuleb raske mäng."

Kodumeeskondki pälvis juhendajalt kokkuvõttes kiitva hinnangu. "Jäin poistega rahule. Kaasa arvatud lätlase Ciprussiga, kes tõsi, pole praegu kõige paremas vormis," lausus Andres Sõber. "Samas tundub mulle, et tema platsilolek sisendab teistesse mängijatesse kindlust."

Järgmise vormikontrolli võtab Rakvere Tarvas ette juba esmaspäeval, 29. augustil kui algusega kell 19 mängitakse Rakvere spordihallis ATM Pro Team nime kandva meeskonnaga USA-st. Ameeriklastele on see kohtumine kümnemängulisel turneel Eesti meistri- ja esiliiga meeskondadega esimeseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles