Madonna koreograafid tulevad Käsmu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superdave.
Superdave. Foto: Internet

Uuel nädalal algab Käsmus Lainela puhkekeskuses rahvusvaheline tantsulaager Camp of Hip-Hop, kuhu tuleb 300 osalejat üle maailma, kaugeimad tulijad on Ameerika Ühendriikidest.


Kui sel nädalal toimub samas 7–14aastaste laste tantsulaager, siis uuel nädalal saabuvad kohale tipud, näiteks on koolitajate seas Superdave USAst, kes on koreograafiat teinud arististidele nagu Jennifer Lopez, Backstreet Boys ja Justin Timberlake. Lisaks mitmetele teistele nimekatele koolitajatele on Käsmu oodata ka Madonna koreograafe.

Camp of Hip-Hopi peakorraldaja Joel Juht rääkis, et laagris osalejad jagunevad kolme gruppi: algajad, kesktasemel olijad ning edasijõudnud, nii pääsevad ka nõrgemad rahvusvahelisse tantsulaagrisse osalema.

28. juulil on plaanis avalik üritus, mida tavainimenegi kaema saab minna. Kuna Juhti sõnul pole Eesti tantsu keskmine tase kuigi hea, on see väärt võimalus näha maailmataset ja -kvaliteeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles