Rakveres sai tõstuki noole alla jäänud mees surma

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna hommikul jäi Rakveres Jaama tänaval frontaaltõstuki noole alla 58aastane Viktor, kes hukkus.

Tööinspektsiooni Ida inspektsiooni teabespetsialist Olga Kurdovskaja ütles, et traagiline õnnetus juhtus kella 9.15 ajal Rakveres Jaama 2. Hukkunu töötas osaühingus OÜ Westviru Grupp.

Äriühingu juhatuse liige Vladimir Kalinin rääkis, et Volvo frontaaltõstuki õlivoolik lekkis ja Viktor hakkas seda vahetama. Vigase vooliku eemaldamisel pritsis õli hüdraulikaseadmest välja. Kalinini sõnul ei oleks tohtinud tõstuki nool õli välja voolates kiiresti alla langeda. "Ei tea, mis seal juhtus," sõnas Kalinin. Ta oletas, et võib-olla pritsis õli mehele näkku ja ta ei näinud langevat noolt.

Kalinini sõnul saadi kohe õnnetusest teada ja joosti Viktorit päästma. "Mingit verd ei olnud ja kohe kutsuti kiirabi," jätkas Kalinin. Sündmuskohale kihutanud meedikutel ei jäänud aga muud üle, kui konstanteerida inimese surma. Kalinini hinnangul võis Viktoril noole alla jäädes murduda selgroog.

Politsei alustas juhtunu asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust. Tööõnnetuse uurimise viib läbi Tööinspektsiooni Ida inspektsioon.

Käesoleva aastal on Tööinspektsioonis registreeritud 3106 tööõnnetust, lisaks on täpsustamisel 203 õnnetuse asjaolud. Surmaga lõppenud tööõnnetusi on registreeritud 11, lisaks on täpsustamisel kahe surmaga lõppenud õnnetuse asjaolud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles