Pinksitüdruk naasis Haapsalust kahe pronksiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delia Lukk mänguhoos.
Delia Lukk mänguhoos. Foto: Arvet Mägi

Läinud laupäeval Haapsalus peetud 6. Albert Kanepi mälestusvõistlustel lauatennises olid võistlustules ka Rakvere spordiklubi Pinx/Eswire mängijad.


Populaarselt võistluselt, kus osalemas üle kahesaja pinksimängija Eestist, Soomest ja Lätist, tõi Rakvere spordikooli õpilane Delia Lukk koju kaks kolmandat kohta. Ühe pronksi pälvis ta C-klassi naisüksikmängus tugevate ja kogenud mängijate seas võisteldes, teise aga iganaise paarismängus.

“Delia oli naiste turniiril kõige noorem mängija,” tunnustas oma õpilase saavutusi Rakvere spordikooli lauatennisetreener Kristo Kauküla, kes ise piirdus meeste turniiril 13. kohaga.

“Seekord tuli Delial medaliheitluses alla jääda 15aastasele Viktoria Rõbakovale (Maardu LTK), kes võitis naiste C-klassis esikoha, ja Kärt Kaljuveele (Pärnu LTK Vint-90), kes sai teise koha.”

Mälestusvõistluste jätkuks samal päeval peetud paarismänguturniiril moodustati paarid vastavalt kõige tugevama ja kõige nõrgema reitinguga mängijatest. “Delial avanes paarismängus suurepärane võimalus, sest ta sattus mängima läbi aegade parima Eesti naislauatennisisti Tatjana Tsistjakovaga,” märkis Kauküla.

Et duol Lukk–Tsistjakova oli tabelis esimene asetus, siis pääsesid nad otse poolfinaali, kus tuli väga põnevas heitluses siiski tunnistada vastaste paremust skooriga 3:2. Järgnenud kolmanda koha mängus ei andnud Delia Lukk ja Aseri lauatennisetreener Tatjana Tsistjakova vastastele võidulootustki ning tulemusega 3:0 kindlustasid mälestusturniiril iganaise paarismängus endile pronksmedalid.

Pühapäeval olid Rakvere pinksinoored Haapsalus osalemas laste lauatennise Grand Prix (GP) sarja kolmandal etapil, kus esikolmikusse paraku ei jõutud. Adelina Zulfukarova oli klubi parimana kuni 11aastaste seas seitsmes, Delia Lukk saavutas kuni 13aastaste tüdrukute konkurentsis kaheksanda koha ning Georg Kokk oli kuni 13aastaste poiste hulgas 12.

Kaheksaetapilise laste GP-sarja neljas osavõistlus peetakse 16. detsembril Narvas, eeloleval nädalavahetusel mängivad Rakvere SK Pinx/Eswire lauatennisistid Aseris täiskasvanute võistkondlikel meistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles