Pasunakoor ja naiskoor annavad ühise kontserdi

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhtna pasunakoor.
Uhtna pasunakoor. Foto: AFP/SCANPIX

Nagu juba aastaid tavaks, annavad Uhtna kaks kultuurikollektiivi paar korda aastas ühise kontserdi. Pasunakoor ja naiskoor esinevad koos pühapäeval, 26.mail, kell 17 Rakvere gümnaasiumi aulas.

Publik saab kuulata nii Eesti kui välismaa autorite loomingut. Pillimängijad ja lauljad esitavad koos kaks teost – eestiaegse “Paula, sul on poisipea” (viisi autor omaagne tuntud rahvalike viiside looja Paul Tammeveski) ja Rein Rannapi sulest “Eesti muld ja eesti süda” (sõnade autor Lydia Koidula). Muude lugude seas mängib pasunakoor popurriid muusikalist “Dedektiiv Lotte”.

Rütmilises plaanis on kontserdil esindatud paso doble, samba, aeglane valss ja muudki. Vahelduseks koorilaulule ja orkestrimuusikale, esineb kontserdil Rakvere Muusikakooli saksofonikvartett, kes mängib Ülo Vinteri muusikat.

Naiskoori juhtab Elina Peri (ühtlasi ka pasunakoori flöödimängija) ning instrumentaliste Jüri Takjas. . Sissepääs on prii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles