Maavalitsus valmistub maakonnaliinide 1, 2, 3 ja 5 riigihankeks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Teisipäeval, 9. juunil toimub Lääne-Viru maavalitsuses Rakvere linna, Sõmeru, Rakvere ja Vinni valla esindajate ühisnõupidamine, et arutada Rakvere linna ja lähiümbruse maakonnaliinidega nr 1, 2, 3 ja 5 seonduvaid küsimusi riigihanke ettevalmistamiseks.


Praegu on kehtiv veoleping ASiga GoBus kuni käesoleva aasta lõpuni ja uuest aastast vedaja leidmiseks tuleb maavalitsusel välja kuulutada riigihange. Uue veoperioodi pikkuseks on kavandatud viis aastat.



Uue hankega seoses on Lääne-Viru maavanem pöördunud selle aasta 26. märtsil Sõmeru, Vinni ja Rakvere vallavalitsuse ning Rakvere linnavalitsuse poole palvega anda 29. maiks omavalitsuste volikogude poolne seisukoht liinide 1, 2, 3 ja 5 kaasrahastamiseks perioodil 2010-2014.



Oma eitava vastuse on esitanud Sõmeru vallavoliko­gu. Rakvere linnavalitsus on teatanud, et esitab antud küsimuse volikogu juulikuu päe­vakorda. Vinni ja Rakvere vallast tagasiside maavalit­susel praegu puudub.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles