Homme stardib VII Viru ralli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru ralli eelmisel aastal.
Viru ralli eelmisel aastal. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Reedel, 19. juuni õhtul kell 18 Rakvere linna keskväljakult algavale ning Rakvere ümbruses kulgevale seitsmendale rahvusvahelisele Viru rallile, mille tulemused lähevad ka Eesti meistri- ja karikavõistluste arvestusse, on esialgsetel andmetel registreerunud 66 ekipaaži Eestist, Venemaalt, Ukrainast ja Lätist.


Ralli avapäeva alustavad esimesena Ford Focus WRC võistlusmasinal startivad Subaru Autospiritist tiimi sõitjad Georg Gross - Kristo Kraag.

A8 klassi autol sõitvate meeste järel lähevad rajale N4 ja S2000 klassis kolmandat kohta hoidvad Kert Uus - Alo Ivask N-rühma Mitsubishi Lanceril. Kolmandat võistlusnumbrit kannab Subaru Impreza, millega võistlevad valitsevad Eesti meistrid Ott Tänak - Raigo Mõlder.

N4 klassis stardib eeldatavasti 15 autot. Klassis A8, kus debüteerib WRC-autoga rakverlane Georg Gross, on peale tema võistlustulle asumas veel kolm sõitjat.

Neljateistkümnenda numbri all teeb etapi koos Mait Laidveega kaasa klasside N1, N2, N3, A5, A6, A7, S1600 liider Kaspar Koitla.

Kaherattaveoliste autode stardirivis järgnevad neile Priit Ollino - Eero Uustalu ning kolmandana Arvo Ojaperv - Jarno Talve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles