Ligi viiendik sardellidest tuleb Rakverest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sardell sinepiga.
Sardell sinepiga. Foto: Rakvere Lihakombinaat

Keeduvorstide turg on kasvamas ja Rakvere lihakombinaadi osa kogu Eesti sardelliturul 18,5%.


Sardellide kategoorias lisandusid augustis uute toodetena Sardell juustuga ja Sardell sinepiga, samuti uuendas Rakvere lihakombinaat teiste sardellide pakendeid.

"Kõik Rakvere kombinaadi uued tooted on välja töötatud tarbija ootusi ning vajadusi arvestades. Kuna Eesti tarbija on kõrgelt tunnustanud meie juustuvorste ja -viinereid, siis pakume nüüd ka rohke juustusisaldusega sardelle ja mõnusalt teravamaitselisi sinepiga sardelle," rääkis uutest toodetest kombinaadi turundusdirektor Liina Jaanson.

Sardellid on oma tarbimismahult viies roavalmistuse tooterühm Eesti lihatoodete turul. Seetõttu toobki Rakvere uusi maitsetrende sardellide valikusse.

Lisaks uutele toodetele tehti muudatusi kogu sardellide valikus - tooted on nüüd kõik ühepikkused (8-9 cm), naturaalses seasooles ning tarbijatele kättesaadavad mugavas väikepakendis (500 grammi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles