Lääne-Virumaale rajatava hoolekandeküla asukoht selgub reedel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aavere hooldekodu hoonetekompleksi kuuluvad lisaks peamajale ka päevakeskus ning kaks korterelamut, millele on vaja uus haldaja leida, et majad laokile ei jääks.
Aavere hooldekodu hoonetekompleksi kuuluvad lisaks peamajale ka päevakeskus ning kaks korterelamut, millele on vaja uus haldaja leida, et majad laokile ei jääks. Foto: Arvet Mägi

Eelmisel neljapäeval Tallinnas toimunud nõupidamisel otsustas ASi Hoolekandeteenused nõukogu teha lõpliku otsuse Lääne-Virumaale rajatava hoolekandeküla asupaiga kohta sel reedel.


Valida on, kas ehitada hoolekandeküla Tapale - selle jaoks on Tapa vallavalitsus algatanud detailplaneeringu - või teha see Väike-Maarja valda Vaosse.



Koosolekul kuulati ära Tapa ja Väike-Maarja valla esindajate põhjendused, miks just nende valla territooriumile tuleks rajada hoolekandeküla.



Kui AS Hoolekandeteenused otsustab rajada uue hoole­kandeküla Tapale, suletakse Väike-Maarja vallas Vao külas asuv Aavere hoolekodu.



AS Hoolekandeteenused on asutatud 2007. aastal ja põhineb 100% riigi kapitalil. Ettevõte tegutseb sotsiaalministeeriumi haldusalas ning on loodud eesmärgiga koondada üle Eesti paiknevate erihoolekodude juhtimine ja haldamine ühe katuse alla.



Käesoleval ajal on ettevõtte hallata 16 hoolekodu 11 maakonnas üle Eesti ning selles on üle 1000 töötaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles