Omavalitsused saavad riigilt pisut lisaraha

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Rahandusministeerium saatis kooskõlastusringile tasandusfondi määruse muutmise eelnõu, millega jaotatakse kohaliku omavalitsuse üksuste vahel omavalitsuste tulubaasi stabiliseerimise meetme vahendid summas 27,7 miljonit krooni ning eraldatakse täiendavaid vahendeid toimetulekutoetuste maksmiseks summas 14,3 miljonit krooni.


Omavalitsuste tulubaasi stabiliseerimise meetmega tagatakse, et ühegi omavalitsuse tulubaas ei vähene 2009. aastal rohkem kui 16,7%.



Lääne-Virumaalt saavad tulubaasi stabiliseerimise meetmega lisaraha Kunda linn (15 000 krooni) ja Rakvere vald (223 000 krooni).



Toimetulekutoetuste maksmiseks saab lisaraha enamik maakonna omavalitsusi, juurde ei anta toimetulekutoetuste raha Rakke, Tamsalu, Vihula ja Viru-Nigula vallale.



Kokku eraldatakse Lääne-Virumaale toimetulekutoetuste maksmiseks lisaraha 791 383 krooni, sellest 340 614 krooni Tapa vallale ja 145 721 krooni Rakvere linnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles