Kodakondsuse taotlejat aitavad uued õppematerjalid

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kodakondsuse tunnistused.
Eesti kodakondsuse tunnistused. Foto: Peeter Langovits

Hiljuti ilmunud eesti-vene ja eesti-inglise sõnaraamatud Eesti kodakondsuse taotlejale on viimased lõppeva aasta jooksul koostatud uutest õppematerjalidest, mis valmisid Kultuuriministeeriumi, Integratsiooni Sihtasutuse ning Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskuse koostöös.

Koos käsiraamatuga „Abiks Eesti kodakondsuse taotlejale", DVD-ga „Eesti ajaloo ülevaade", harjutusvihiku, tunni esitluste ja õpetaja juhendmaterjaliga moodustavad uued materjalid värske õppevahendite komplekti, mis toetab 1. märtsist kehtima hakanud Eesti Vabariigi põhiseaduse ja kodakondsuse seaduse tundmise eksamisüsteemi.

Valminud materjale kasutatakse üle Eesti toimuvatel kodakondsuse taotlejatele suunatud tasuta EV põhiseaduse ja kodakondsuse seaduse eksami ettevalmistuskursustel.

Kursustel jagatavate materjalide hulgast on kõigile huvilistele tasuta kättesaadavad käsiraamat „Abiks Eesti kodakondsuse taotlejale" ja eesti-vene ning eesti-inglise sõnaraamatud kodakondsuse taotlejatele. Need on leitavad eksamikeskuse või Integratsiooni Sihtasutuse kodulehekülgedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles