Vihula vallas põles maha puust elumaja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ennelõunal põles Vihula vallas Tõugu külas maha mansardkorrusega puust elumaja.


Jõulukuul vastu talve jäid koduta keskealised mees ja naine.



Põlengut märkas üks külaelanik ja teatas sellest häirekeskusele. Sündmuskohale kihutanud Võsu ja Loksa komando pritsimeestel polnud võimalik maja päästa.



Esialgsetel andmetel inimesed tulekahjus vigastada ei saanud. Telefonikõnedele pererahvas küll ei vastanud, kuid ilmselt olid nad enne põlengut kodust lahkunud, sest autosid maja hoovil ei olnud.



Päästjad kohtasid põleva maja juures vaid üht hundikoera, kes pritsimehi nähes minema jooksis. Naabruses suvekodu pidav Meelis rääkis, et mees ja naine olid sinna elama asunud 5-6 aastat tagasi. Neil oli mitu koera ja kuuldavasti olid ühel neist kutsikad.



Kui pritsimehed olid umbes tunnikese Tõugu külas elumaja kustutanud, puhkes tulekahju Harjumaal Loksa linnas ja osa pritsimehi pidi Tõugu külast kihutama kodulinna.



Pool tundi hiljem said päästjad väljakutse Haljala valda Aaspere külla, kus põles kuur.



Vihula vallavanem Rene Treial tunnistas, et kuulis tulekahjust Tõugu külas ajakirjanduselt. Vallavanema kinnitusel on omavalitsus alati valmis kannatanuid võimaluste piires toetama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles