Lääne-Viru pinksimängijad pidasid spordihallis tiitliheitlusi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Kaurküla kogus meistrivõistlustelt täiskomplekti medaleid.
Kristo Kaurküla kogus meistrivõistlustelt täiskomplekti medaleid. Foto: Arvet Mägi

Laupäeval selgusid Rakvere spordihallis Lääne-Virumaa tänavused meistrid lauatennises.


Meeste klassis võitis esikoha Kert Räis, kes alistas kõigepealt poolfinaalis Kristo Kauküla tulemusega 3:2, seejärel finaalis Pekka Laidineni 3:2. Pronksimängus sai Kristo Kauküla jagu Reimo Saarest.


Meesveteranide konkurentsis oli võidukas Maido Pajusaar, teise koha sai Riho Kivisoo ning kolmanda Raivo Siispool. Naiste hulgas tuli meistriks Karmen Kozma, järgnesid Gea Gross ja Helga Vasemägi.

Meespaarismängu võitsid Reimo Saar ja Kristo Kauküla, kellele järgnes teisena duo Pekka Laidinen - Kert Räis ja kolmandana duo Kivisoo-Nacke.

Segapaarismängus olid võidukad Karmen Kozma ja Kert Räis, teise koha said Kristo Kauküla ja Gea Gross ning kolmanda segapaar Reimo Saar - Triin Tahk.

Naispaarismängus tulid maakonna meistriks Gea Gross ja Triin Tahk, kellele järgnesid teisena Kotke-Kozma ja kolmanda koha saanud duo Vasemägi-Einmaa.

Kõige nooremas vanuseklassis (kuni 11aastased) tuli esikohale Reijo Vasemägi, teine oli Georg Kokk ja kolmas Hendrik Peek. Kuni 15aastastest noortest oli parim Patrik Nõlvak, teise koha sai John-Erik Juht ja kolmanda Veiko Aron.

Meesjuunioride seas tuli meistriks Kert Räis, teine oli Reimo Saar ning kolmas Artur Annimäe. Naisjuunioride esikolmikus tõusis võitjaks Karmen Kozma, Triin Tahk oli teine ja Reelika Suurmets kolmas.

Kokku oli Lääne-Virumaa meistrivõistlustel ligi 60 pinksimängijat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles