Lääne-Virumaa õpilastele kaks maadluskulda

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa maadleja Ivan Belikov (sinises) kaitses mullust esikohta.
Tapa maadleja Ivan Belikov (sinises) kaitses mullust esikohta. Foto: Arvet Mägi

Haapsalus peetud Eesti õpilaste (kuni 15aastased) meistrivõistlustelt kreeka-rooma maadluses tõid Lääne-Virumaa noormehed tihedas konkurentsis heideldes koju kaks kulda.


Kehakaalus kuni 38 kg kaitses mullu võidetud Eesti meistritiitlit Väike-Maarja maadluspoiss Jevgeni Hamidzanov. Väga pingelises finaalmatšis suutis ta teisel maadlusperioodil kaotusseisust seljatada Lähte maadleja Keyt Muuga.



Kehakaalus kuni 53 kg kaitses mullust meistritiitlit Ivan Belikov Tapa spordiklubist, finaalis võitis ta puhtalt punktidega Kadrina poissi Even Baumanni.



Finaali jõudis ka Kadrina maadleja Rivo Olvet, kes kehakaalus kuni 85 kg pidi esikohakohtumises vastu võtma seljakaotuse Maardu maadlejalt Mihkel Lappmaalt.



Kolmanda koha tõid Lääne-Virumaale kehakaalus kuni 35 kg Aigar Kriel (Väike-Maarja), kuni 42 kg Roman Bondarevski (Tapa) ja kuni 53 kg Kevin Baumann (Kadrina).


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles