Sotsiaaldemokraatide esimeheks Lääne-Virumaal valiti Indrek Saar

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

24. aprillil toimunud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Lääne-Virumaa üldkogul valiti taas piirkonna esimeheks Indrek Saar. Aseesimeesteks Tiina Murumägi, Kuno Rooba ja Karl Mäesepp.


Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu liikmeteks valiti Rannar Vassiljev ja Jane Rätsep. Asendusliikmeteks said Indrek Saar, Tiit Vilk ja Andres Mandre. Et Rannar Vassiljev ja Indrek Saar on juba juhatuse poolt automaatselt volikogus, siis neile lisaks läheb asendusliikmena volikokku Lääne- Virumaa Vanemate Sotsiaaldemokraatide juht Tiit Vilk.



Möödunud aastast kokkuvõtet tehes rõõmustati kohalikel valimiste saadud heade tulemuste üle enamikes Lääne- Virumaa omavalitsustes, millega omamoodi ajalugu tehti.



Näiteks Rakvere on saanud oma esimese sotsiaaldemokraadist linnapea ja esimese naisabilinnapea. Valitsuskoalitsioonidesse kuulutakse ka Haljalas, Kundas, Kadrinas, Rägaveres, Sõmerul, Tamsalus, Vihulas ja Viru-Nigulas. Samuti on sotsid esindatud Rakkes, Rakvere vallas, Tapal ja Vinnis.



"Loodame, et igapäevases töös toovad meie inimesed kohalikku poliitikasse juurde inimlikku mõõdet ja materiaalse heaolu väärtustamise kõrval pööratakse kogukonnas senisest rohkem tähelepanu ka inimesele. Usun, et kaasaegses maailmas on majandusliku konkurentsivõime eelduseks eelkõige terve, loov ja harmooniline kodanik. Kui suudame panustada inimesse, võime loota ka innovatsiooni ja teadmistepõhise majanduse tekkesse, mis on väikeriigi majanduse jaoks võtmeküsimus," kõneles Indrek Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles