Pealik Andres Sõber oma hõbedastest meestest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva treener Andres Sõber sai parima treeneri tiitli.
Rakvere Tarva treener Andres Sõber sai parima treeneri tiitli. Foto: Raigo Pajula

Hõbemedali saanud Rakvere Tarvas korvpallimeeskonda on nende treener Andres Sõber mitmeti kommenteerinud. Alljärgnevalt on toodud mõned tema kommentaarid. Nägemaks aga kogu meeskonna kohta arvamusi, tuleb osta teisipäevane Virumaa Teataja.

Janis Vahter (23) – kohusetundlik, väga kõva töömees, harjutas kogu hooaja hoolsalt, kõige paremini tema võimed võib-olla ei avaldunud, aga ta on mees, kellega tahan igal juhul koostööd jätkata.

Rain Veideman (18) – sellisest hooajast, nagu tema tegi, ei saa paljud noored korvpallimehed isegi unistada. See on tal väga õnnestunud. Raini plussidest on palju räägitud, järgnevad aastad on nüüd väga tähtsad, et ta saaks ennast täielikult korvpallile pühendada. Sellel mehel on suur  tulevik. Rakverre tahab ta jääda, nii oli jutt.

Valmo Kriisa (36) – kui mees valitakse meistriliiga parimaks palluriks, siis räägib see juba iseenda eest. Minu hinnangul on tegu riigi ühe kõvema spordimehega. Ta on täielikult pühendunud spordile, see teebki temast kange mehe. Läksime lahku, öeldes, et sügisel kohtume. Aga nii heale mehele võib tulla häid pakkumisi mujaltki.

Oliver Metsalu (16) – teist hooaega meeskonnas mängimas, päris andekas korvpallur. Tundub, et töötahe on samuti olemas. Kulub üks-kaks aastat veel ja ta on tegija.

Rain Raadik (21) – eeldused on mehel olemas, mänguvaist samuti. Kui saab rohkem harjutada ja mänguaega, nii nagu lõpus oli, siis hakkab asi edenema. Loodan tema peale kõvasti, lõime käed, et jätkame koostööd.

Martin Müürsepp (35) – väga hea, et ta meeskonna juurde tuli. Ei oodanud temalt niivõrd mängulist poolt, kui seda, et ta teeb meeskonna ühtsemaks. Ja sellega tuli ta väga hästi toime. Mängijad võtsid ta ruttu omaks. Ei saa välistada, et ta tulevikuski mängib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles