Repliik: Rangelt karistatud murtud lubadused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katri Lindau.
Katri Lindau. Foto: Arvet Mägi

Ka tänavu algatas Kuku raadio kampaania “Selge grupijuht”, millega soovitakse kindlustada igale seltskonnale jaanipidustuste ajaks kaine autojuht, keda siis vajadusel rooli taha susata.


Kõik on iseenesest tore – alkoholi pruukinuna ei tohi juhtida ühtegi liiklusvahendit, sealhulgas jalgratast, mis kipub ehk ununema. Ju on seda ilmselget fakti tarvis aeg-ajalt kärarikkalt meelde tuletada.

Mida ma aga ei mõista, on esmaspäeval “Reporteri” teemakohases klipis politseiniku antud lubadus karistada registreeritud selgeid grupijuhte, kes autoroolist purjakil tabatud, rangemalt.

Joobes juhti saab ju karistada vaid joobes roolimise, mitte tema sõnamurdlikkuse eest. Olgu selle kampaania käigus antud lubadusega, kuidas on, aga roolijoodikuid tuleks aasta ringi karistada ühtmoodi rangelt ja nende sõnapidamatus kõrvale jätta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles