Vinni spordikompleks liigub uue juhiga värskes suunas

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Prave.
Ergo Prave. Foto: Meelis Meilbaum

Vinni spordikompleksi on juba kaks kuud juhatanud uus mees Ergo Prave, kelle põhieesmärgiks on panna spordikompleks tööle jälle sellena, milleks ta on ehitatud – sportlike tegevuste harrastamiseks.


Kui te esimestel päevadel Vinni kohale jõudsite, mis teid ees ootas?

Veelomp. Kui nüüd väga otseselt võtta. Astusin kohe veelompi, kui esimest korda siia tulin.

Kui nüüd tõsisemalt rääkida, siis olin muidugi siin enne käinud. Kuna olen olnud aastaid korvpalliga üsna tihedalt seotud, siis olin ma enne Vinnis korvpalliturniiridel käinud ja minu jaoks oli see maja natukene juba tuttav. Küll mitte nii üksikasjalikult, kui praeguseks seda tunnen, aga ma teadsin, mis mind siin ees ootab – korras maja, hästi suurte võimalustega maja.

Põhiliseks põhjuseks, miks ka kandideerisin, oligi see, et siin on – ma julgen öelda – vabariigi üks ajakohasemaid treening-, tervise- ja konverentsikeskusi, kus ühe katuse all on loodud absoluutselt kõik võimalused sporditegemiseks, tervise parandamiseks ja seminaride ning koolituste läbiviimiseks.

Milline väljakutse see töö teile on?

Piisavalt suur, et 24/7 end siia panustada.

Kas olete teinud juba ka mingeid suuremaid muutusi?

Kardinaalseid muutusi ei ole jõudnud teha. Küll on tööalaseid ja juhtimisalaseid muudatusi. Personali koosseisu on vähendatud kulude optimeerimiseks ja oleme vaadanud väga kriitiliselt üle kõik tegevused ning teinud päris tõsiseid korrektiive edaspidisteks käikudeks.

Milline on praegune Vinni spordikompleksi rahaline seis?

Ma julgen öelda, et Vinni spordikompleksi rahaline seis on saavutanud stabiilsuse.

On teil ideid, kuidas veel enam rahvast siia tuua?

Ideid on päris mitu ja osaliselt on nende ideede peale ka juba panustatud. Mida ma kindlasti tahaks eraldi välja tuua, on see, et kuulutame järgmisel nädalal välja ujumise algõppe kursused nii noortele kui täiskasvanutele, sest käesoleva aasta suvi on selles suhtes olnud Eestis väga õnnetu ja traagiline. Palju inimesi on jätnud oma elu just ebapiisava ujumisoskuse tõttu.

Me hakkame 23. augustist registreerima inimesi ujumiskursustele ja kui saame grupid täis, võib põhimõtteliselt juba 24. augustil alustada.

On vaja saada kokku kriitiline hulk inimesi, kes on huvitatud oma ujumisoskuse parandamisest või kes ei oska ujuda. Kõik need inimesed on siia teretulnud.

Meil on vastava ala spetsialistid täiesti olemas - ujumistreenerid, kes on valmis kohe hakkama inimesi õpetama. See on üks suurem asi. Loomulikult on alati oodatud kõik ujumishuvilised, ja seda iga päev.

Tahan veel kord rõhutada, et Vinni spordikompleks on eelkõige spordikompleks. Vahepeal on siin küll natuke teist stiili harrastatud, aga praegune põhieesmärk ongi see kompleks panna ikkagi selle heaks tööle, mille jaoks ta on ehitatud. See vast ongi kõige suurem suunamuutus. Peale sporditegemise pakume järgmisi teenuseid: saunad, massaaž, solaarium, seminaride ja konverentside läbiviimine, majutus ning toitlustamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles