Tapa orkester pani rohkearvulise publiku kaasa elama

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmiõhtu elava muusikaga Tapa kultuurikojas. Esines Tapa Linna Orkester.
Filmiõhtu elava muusikaga Tapa kultuurikojas. Esines Tapa Linna Orkester. Foto: Eva Klaas

Reede õhtul astus Tapa kultuurikojas üles Tapa Linna Orkester, kes esitas muusikat eesti filmidest „Siin me oleme“ ja „Malev“, aga ka välismaistest linateostest nagu „Helisev muusika“ ja „James Bond“, lisaks veel seriaalide tunnuslugusid ja lapsepõlve lemmikute multifilmide muusikat.

Lisaks pillimängule pakuti ka kinopilti, ekraanil jooksid katkendid nendest linateostest, mille muusikat mängiti. Filmi monteeris kokku Arvo Silla.

Kontsert-filmiõhtul oli kultuurikoja suur saal peaaegu rahvast täis. Tapa Linna Orkestri dirigent Priit Rusalepp tänas rohkearvulist publikut ning ütles, et Tapal esinedes pole ta kunagi niipalju rahvast näinud.

Ka publik oli enneolematust võimalusest vaadata klippe filmidest samaaegse võimsa elava muusika saatel liigutatud ning elas toimuvale kaasa, iga kõlanud loo järel tänati esinejaid tormilise aplausiga. Orkestrilt õnnestus pärast ametliku kava lõppu välja võluda kaks lisalugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles