Tamsalu kultuurimaja segane saatus ajab inimesed ärevile

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel toimus Tamsalu kultuurimajas maakondlik eakate pidu, mis tõi kohale palju inimesi, kes üritusest rõõmu tundsid. Tavaliselt kultuurimajas korraldatavatel pidudel siiski saal rahvast täis ei tule.
Sügisel toimus Tamsalu kultuurimajas maakondlik eakate pidu, mis tõi kohale palju inimesi, kes üritusest rõõmu tundsid. Tavaliselt kultuurimajas korraldatavatel pidudel siiski saal rahvast täis ei tule. Foto: Aarne Mäe

Mõnedel Tamsalu inimestel on tekkinud hirm, et peatselt hakatakse sulgema sealset kultuurimaja, tegelikult on algatatud küll arutelu suure hoone ülalpidamise vajalikkuse üle, kuid ühtegi otsust tehtud pole.

Tamsalu kultuurimajas on suur 400 istekohaga kaldpõrandaga saal, lava koos orkestriauguga, väike saal ning harjutus- ja grimmitoad.

Lisaks veel baariruum ning kunagine juhataja korter, kus nüüd tegutseb eakate klubi. Kuultuurimaja, mis on üks maakonna suuremaid, valmis sügaval nõukogude ajal, 1980. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles