Tapa jäi napilt Viimsile alla

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Tapa käsipallurid oranži särgiga.
SK Tapa käsipallurid oranži särgiga. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti meistriliiga käsipallimängus alistus spordiklubi Tapa meeskond 26:28 HC Viimsi/Tööriistamarketile.

Poolaja lõppedes 10:15 vastastele alla jäänud Tapa käsipalluritest osutus resultatiivseimaks Sander Sven Annula üheksa väravaga. Mihkel Koppelmann lisas kuus, Martin Adamson ja Gert Trofimov kumbi neli täpset tabamust. Ailar Puhasmetsal õnnestus vastaste väravasse saata pall kaks korda, Mihkel Mändla panustas ühe väravaga.

Turniiritabeli neljandat kohta hoidva Viimsi meeskonna parimatena realiseerisid Siim Pinnonen kaheksa ja Tarmo Ulla seitse väravat.

“Kahju, et nii läks. Omad võimalused olid meil olemas. Kui me nii palju lihtvigu ei oleks teinud, oleks mäng võinud lõppeda parema seisuga,” rääkis SK Tapa meistriliiga käsipallimeeskonna peatreener Elmu Koppelmann.

“Noorte meeste kärsitus andis tunda, me ei suutnud vastaste väravavahti üle mängida. Esile võiks tõsta Sander Sven Annulat – vastased ajasid teda terve mäng personaalselt taga. Anti Lanno tegi kaitses palju tööd ja sai sellega hästi hakkama. Meestega jäin üldjoontes rahule. Kui järgmisel korral hästi mängime, suudame mulkide tuju rikkuda,” lisas Koppelmann.

Järgmine meistriliiga käsipallikohtumine seisab spordiklubi Tapa käsipalluritel ees 29. jaanuaril, kus kodusaalis minnakse kokku HC Viljandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles