Siili ametlik raadio alustas saadetega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio tegemine, foto on illustratiivne.
Raadio tegemine, foto on illustratiivne. Foto: Liis Treimann / Postimees

Täna kell 12 läks raadios Sõduri FM eetrisse esimene saade, millest saab ametlik häälekandja täna alanud suurõppusel Siil 2015. Kanal saab olema eetris igal päeval tootes lugusid otse õppustelt.

Raadio toimetaja leitnant Madis Milling märkis, et tänavu ollakse eetris teist aastat järjest ja see annab võimaluse toetuda eelmise aasta kogemusele. "Meie eesmärk on tuua kuulajateni uudislugusid, informatsiooni ja emotsioone otse sündmuste keerisest. Eelmise aastaga võrreldes on meil olulised paremad tingimused raadio tootmiseks ning tänu sellele jõuame loodetavasti ka rohkemate kuulajateni," ütles leitnant Milling. "Saated hakkavad olema eetris vaheldumisi muusikaga igal õppuse päeval alates kella üheksast hommikul kuni kümneni õhtul.

Raadio hakkab levima Lääne-Virumaal sagedusel 90,9 Mhz. Üle-eestiliselt saavad huvilised raadiosaadetele ligi aadressil www.err.ee/l/siil.

Sõduri FM-i saatepäeva täidavad lisaks leitnant Madis Millingule ka kapten Hannes Võrno, kapral Urmas Reitelmann ja Staabi- ja Sidepataloni teavituskeskuse produtsent Kerli Dello.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles