Sel nädalal: Tarvas, rahvaliit ja kannatlik eestlane

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva logo.
Rakvere Tarva logo. Foto: BC Rakvere Tarvas

Milline on Tarva vorm?

Eesti korvpalli meistriliigas osalevad meeskonnad tutvustasid end sel nädalal ja tõid välja eesmärgid. Mullune “hõbe” Rakvere Tarvas läheb medali järele, ehkki eelmisest satsist on läinud tervelt seitse meest. Uuenenud on ka klubi vorm ja logo.

Tuttavate kollaste särkide asemel mängitakse esialgu siniste ja isegi punastega, sest fännidele armsaks saanud kollaseid polnud kusagilt saada. Siiski loodetakse need hankida veel aasta lõpus.

Uue logo ümber on aga suhtlusportaalides tekkinud suur poleemika, sest selles märgatakse plagiaati, pealegi pole seal kujutatud veis sugugi ürgse tarva moodi.


Rahvaliidu loojuv päike

Arnold Rüütli poolt laguneva rahvaliidu etteotsa aidatud kinomehe Juhan Aare lend on jäänud ettearvatult lühikeseks.

Kunagine roolitoonik on hea jutumees, kes räägib musta valgeks ja vastupidi. Kuid segadused rahadega on siiski viimastel kuudel tema lahutamatud kaaslased. Kas valetab tema või valetavad tema vastased?

Igal juhul silm ei pilgu kellelgi ning kaotaja on rahvaliit, kes ilmselt jätkab uute juhtide ja uue nimega.


Eestlaste kannatlikkus

Kus on eesti rahva kannatuse piir? Lausa hämmastav, kui kaua lastakse endale pähe istuda.

Kõikjal Euroopas streigitakse, et oma meelsust demonstreerida, meie aga rügame palehigis edasi, olgu hinnatõusud kui suured tahes, tehku valitsus, mida iganes õigeks peab, ja käitugu tööandjad, kuidas nad ainult soovivad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles