Lääne-Virumaa parim turismisündmus on viikingilaeva ehitus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Juhansoni šaržid Mädapea mõisas.
Aivar Juhansoni šaržid Mädapea mõisas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Virumaa 2010. aasta parim turismisündmus on viikingilaeva Aimar valmimine Käsmus ning turismisõbralikem omavalitsus Rakvere linn.

Võitjad kuulutati välja täna Mädapea mõisas turismiettevõtjate koolituse raames.

Maavanem Einar Vallbaum tunnustas Käsmu meremuuseumi Käsmu viikingilaeva Aimar ehituse koordineerimise ja saja aasta taguse laevaehituse taaselustamise ning Rakvere linna turismiinfokeskuse arendusstrateegia väljatöötamise eest.

Konkursi parima turismisündmuse ja turismisõbralikema omavalitsuse leidmiseks korraldas Lääne-Viru maavalitsus ja valiku nominentide seast tegi komisjon, mille moodustasid Lääne-Viru maavalitsuse ja VIROL-i esindajad, MTÜ Lääne-Viru Turismiklubi juhatus ja turismiala spetsialistid.

SA Põhja-Eesti turism korraldab 17. novembril turismikonverentsi Jõhvi kontserdimajas. Traditsiooniliselt antakse sellel päeval välja ka Põhja-Eesti parima turismisündmuse ja turismisõbralikuima omavalitsuse tiitlid, mille kandidaatideks Lääne-Virumaalt esitatakse Käsmu meremuuseum ja Rakvere linn. 2009. aasta Põhja-Eesti parimaks turismiteoks valiti Viru Folk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles