Rakke inimesed ei saa perearstilt abi

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem Einar Vallbaum (vasakul), Rakke vallavanem Andrus Blok ja perearst Peeter Bakhoff kohtusid kolmapäeval Rakke perearsti kabinetis.
Maavanem Einar Vallbaum (vasakul), Rakke vallavanem Andrus Blok ja perearst Peeter Bakhoff kohtusid kolmapäeval Rakke perearsti kabinetis. Foto: Eva Klaas

Rakkes ei ole inimesed kohaliku perearsti vastuvõtule pääsenud juba enam kui kuu. Kuna perearst Peeter Bakhoff viibib haiguslehel ja põhjendab, et tervisehäired on tekkinud konfliktidest vallavalitsusega, ei ole hetkel probleemile lahendust.


Rakke perearst Peeter Bakhoff on haiguslehel alates 23. septembrist. Asendusarstideks on määratud Väike-Maarja perearstid Tiia Liivalaid ja Mall Lepiksoo ning inimesed peavad arstiabi saamiseks ise kohale sõitma. Pereõe vastuvõtule Rakkes siiski pääseb.


Perearst Peeter Bakhoff võttis haiguslehe pärast septembris toimunud vallavalitsuse istungit, kuhu ta oli kohale kutsutud, ning põhjendab, et tervisehädad on psühholoogilised ja põhjustatud konfliktidest vallaga.


Haigekassale teatas perearst haiguslehest 21. oktoobril. Haigekassa avalike suhete juhi Evelin Koppeli andmetel on arst tööst eemal veel vähemalt 4. novembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles