Nädalavahetusel saab Rakveres annetada toitu abivajajatele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Laupäeval ja pühapäeval saavad eestimaalased Toidupanga toel annetada puudustkannatavatele peredele toitu Tallinnas, Tartus, Rakveres ja Pärnus asuvates Rimides. Rakveres ja Pärnus aset leidvad aktsioonid on ühtlasi ka kohalike toidupankade tegevuse avapauguks.
 



“Meil on hea meel teada anda, et nädalavahetusel toimuv aktsioon on ühtlasi ka Rakveres ja Pärnus tegustevate toidupankade tegevuse algus – kõikides linnades annetatud toit läheb oma linna puudustkannatavate inimeste toetuseks,“ sõnas Toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn.

Sadade vabatahtlike kaasabil toimuvat aktsiooni korraldab Toidupank juba teist korda, kuid esimest korda niivõrd ulatuslikult.

“Meie senine kogemus näitab, et Eesti inimesed on head ja valmis hädasolijaid aitama,” sõnas Boerefijn. “Eelmise toiduannetuse tulemused ületasid meie ootusi neljakordselt. Loodame, et ka inimesed Tartus, Rakveres ja Pärnus tahavad kaaslinlasi aidata.“

Selle aasta 28. augustil Tallinna Prismades toimunud toiduannetuse aktsiooni käigus annetasid head inimesed hädasolijate toetuseks kokku üle 5000 ühiku toiduaineid.

Nii annetuspäeva läbiviimises kui ka iganädalastes Toidupanga tegemistes on oluline roll vabatahtlikel.

Eelmisel toiduannetuspäeval lõi neljas erinevas annetuskohas kaasa kokku 120 vabatahtlikku, seekord oodatakse Rimidesse appi kohapeal infot levitama ja annetusi vastu võtma kokku 160 abivalmis inimest.

Huvi korral tuleks ühendust võtta oma linna vabatahtlike koordinaatoriga. Lisainfo http://www.toidupank.ee.

Rakveres toimub aktsioon 4. detsembril kell 11-17 ja 5. detsembril kell 11-17 Rakvere Rimi hüpermarketis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles