Sotsiaaldemokraatide valimisnimekirja juhivad Mikser, Saar ja Vassiljev

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Saar.
Indrek Saar. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimiskogu pani täna rahvusraamatukogus paika erakonna märtsivalimiste üldnimekirja, mida juhivad sotsiaaldemokraatide esimees Sven Mikser, aseesimees Indrek Saar ja endine Rakvere linnapea Rannar Vassiljev.


Sven Mikser avaldas heameelt selle üle, et sotsiaaldemokraatide seas pürgib parlamenti vene rahvusest Eesti poliitikute uus põlvkond, kes suudavad pakkuda tõsiseltvõetavaid valikuid vene emakeelega valijatele.

Näiteks kandideerib endine Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev teise numbrina Lasnamäe, Kesklinna ja Pirita valimisringkonnas ning filosoofia- ja poliitikamagister Jevgeni Ossinovski kolmandana Ida-Virumaal.

Mikseri sõnul sotsiaaldemokraatide valimisnimekirjad tunduvalt tuumakamad kui nelja aasta eest. Eriti suur hüpe on toimunud Ida-Virumaal, Tartu- ja Jõgevamaal, Saare-, Lääne- ja Hiiumaal, aga ka Järva- ja Viljandimaal.

„Usun, et meie kandidaadid suudavad parimal viisil esindada ja kaitsta sotsiaaldemokraatlikke väärtusi ja põhimõtteid heitluses konkurentidega,“ märkis Mikser.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles