Lauatennisistid näitasid head mängu Soomes

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tahk.
Triin Tahk. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Soomes peetud rahvusvahelisel lauatenniseturniiril Tähtikisat 2011 osalesid Soome, Läti ja Rootsi võistlejate kõrval Lääne-Virumaa pinksimängijad Rakvere klubist SK Pinx/Finnlamelli.


Täiskasvanute klassis hoolitses võõrsil kõige parema tulemuse eest rakverlane Karli Siispool, kes meeste karikavõistlusel võitis kuldmedali, alistades poolfinaalis soomlase Emil Rantatulkia tulemusega 3:0 ning finaalis väga põneva ja ilusa mänguga teisegi soomlasest võistleja Riku Autio tulemusega 3:2. Teise kuldmedali tõi Lääne-Virumaale Kristo Kauküla, kes oli võitmatu klassis M2150.

Noortest näitas Soomes kahel päeval väga head mängu Rico Ridala, kes saavutas kuni 13aastaste poiste vanuseklassis kolmanda koha ning jõudis veerandfinaali kuni 15aastaste võistlusklassis.

Teise noorteklassi medali võitles välja Triin Tahk, kes tuli kuni 17aastaste tüdrukute konkurentsis pronksmedalile. Võistlusel osalesid Rakvere lauatennisistidest veel  Artur Annimäe, Reelika Suurmets, Oliver Allikma ja Georg Kokk.

“Oli väga huvitav ja samas raske võistlus, kus noored said päevas mängida isegi kuni 15 kohtumist,” kiitis Rakvere spordikooli treener Kristjan Saluvee ülemerevõistlust. “See andis neile väga hea kogemuse.”
Võistlussõit sai teoks tänu OÜ Finnlamelli, AS OG Elektra, OÜ Eswire ja lastevanemate toetusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles