Rakvere ootab riigilt kopsakaid rahasüste

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laial tänaval on Rakveres juba valgustid vahetatud, kui rahataotlus rahuldatakse, tuleb linna veel 1100 analoogset leed­valgustit.
Laial tänaval on Rakveres juba valgustid vahetatud, kui rahataotlus rahuldatakse, tuleb linna veel 1100 analoogset leed­valgustit. Foto: Marianne Loorents

Kui riik tahab raha anda, siis tuleb ise juurde panna ja raha vastu võtta, leidis Rakvere linnavolikogu ja andis garantii, et linn on valmis panustama kuni 1,36 miljonit eurot.

Selle raha ja riigi panusega peaks saama valmis ehitada Rakvere tervisekeskuse ning renoveerida umbes poole viletsas seisus tänavavalgustusest. Muidugi juhul, kui Rakvere linnavalitsuse esitatud projektid heakskiidu ja rahastuse saavad.

Tervisekeskusele raha taotlemise kohta ütles linnapea Mihkel Juhkami, et Rakvere eelprojekt sai ühe positiivsema hinnangu kogu riigis ning rahastamise eelotsus on juba tehtud. Välja on kuulutatud ka arhitektuurikonkurss. “Kesklinna sellise mahuga hoone ehitamiseks tuleb konkurss korraldada,” kommenteeris linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles